aaaaarte

Array ( [page] => 0 [year] => 2015 [monthnum] => 5 [name] => macba-concurs-public-internacional-per-escollir-nou-director-a-deadline-30-de-juny [category_name] => convocatoria [error] => [m] => [p] => 0 [post_parent] => [subpost] => [subpost_id] => [attachment] => [attachment_id] => 0 [static] => [pagename] => [page_id] => 0 [second] => [minute] => [hour] => [day] => 0 [w] => 0 [tag] => [cat] => [tag_id] => [author] => [author_name] => [feed] => [tb] => [paged] => 0 [meta_key] => [meta_value] => [preview] => [s] => [sentence] => [title] => [fields] => [menu_order] => [embed] => [category__in] => Array ( ) [category__not_in] => Array ( ) [category__and] => Array ( ) [post__in] => Array ( ) [post__not_in] => Array ( ) [post_name__in] => Array ( ) [tag__in] => Array ( ) [tag__not_in] => Array ( ) [tag__and] => Array ( ) [tag_slug__in] => Array ( ) [tag_slug__and] => Array ( ) [post_parent__in] => Array ( ) [post_parent__not_in] => Array ( ) [author__in] => Array ( ) [author__not_in] => Array ( ) [ignore_sticky_posts] => [suppress_filters] => [cache_results] => 1 [update_post_term_cache] => 1 [lazy_load_term_meta] => 1 [update_post_meta_cache] => 1 [post_type] => [posts_per_page] => 420 [nopaging] => [comments_per_page] => 50 [no_found_rows] => [order] => DESC )
  • aaaaarte en Twitter
Lunes, 18.2.2019


MACBA: concurs public internacional per escollir nou director-a
Deadline: 30 de juny

Por Redacción | 13.5.2015

…………………………………………………………………………………

Museu d’Art Contemporani de Barcelona
Plaça dels Àngels, 1. 08001 Barcelona, Spain

· web > www.macba.cat

· pdf > Bases del concurs públic internacional MACBA

· email > directorselection@macba.cat

…………………………………………………………………………………

 

El MACBA convoca un concurs públic internacional per escollir nou director/a

► El jurat està format per reconeguts membres del sector artístic internacional i local: Chris Dercon, Alfred Pacquement, Pepe Serra, Ignasi Aballí, Emilio Álvarez, Xavier Antich, Jordi Sellas, Llucià Homs i Ainhoa Grandes.

►El procés de selecció s’obre avui, 12 de maig, i s’acceptaran informes memòria dels projectes per al Museu fins al 30 de juny.

Barcelona, 12 de maig de 2015
Durant la reunió del Consell General d’avui s’han aprovat i tancat les bases del concurs públic internacional previst per a l’elecció del futur director o futura directora del Museu d’Art Contemporani de Barcelona, entre d’altres qüestions com la programació del 2015.

El procés de recepció de candidatures s’obre avui, dimarts 12 de maig, i s’allargarà fins al 30 de juny de 2015.

El jurat, format per Chris Dercon, membre del comitè assessor del MACBA; Alfred Pacquement, exdirector del Centre Pompidou; Pepe Serra, director del MNAC; Ignasi Aballí, artista; Emilio Álvarez, galerista; Xavier Antich, professor de filosofia; Jordi Sellas, representant de la Generalitat de Catalunya; Llucià Homs, representant de l’Ajuntament de Barcelona, i Ainhoa Grandes, representant de la Fundació MACBA, valorarà en una primera fase d’avaluació de mèrits l’excel•lència professional del candidat, el coneixement i les relacions amb el medi internacional de l’art contemporani, el coneixement de l’àmbit cultural català, així com els treballs i distincions que avalin la seva trajectòria professional. El comitè d’experts, en una segona fase, farà les entrevistes i elevarà tres propostes raonades de candidats al Consell General per tal que aquest nomeni la persona que haurà de dirigir el MACBA.

El candidat o candidata ha de demostrar habilitats de lideratge i es valorarà especialment la capacitat de gestionar i motivar l’equip humà que treballa al Museu. També és imprescindible la capacitat de representar el Museu en un ampli ventall d’àmbits i de construir i desenvolupar xarxes de relacions.

· pdf > Bases del concurs públic internacional MACBA

 


directorselection@macba

Etiquetas:

Comenta